Saturday, August 30, 2008

-(•÷[kUciNg]÷•)- a.k.a [C][A][T]

Kenapa -(•÷[kUciNg]÷•)- ngeh2......entri kali ni....adalah satu jawapan atau macam salah satu jln alternatif la tuk aku bg jwapan pada soalan2 yg org duk pm2 aku....(walaupun PM box close...aku ttap ley bace ape yg diorg ckp...selain dari asl pls yg bg aku camdoh tu.....msti ade prg tnye aku...suka -(•÷[kUciNg]÷•)- ke??bnyk da org tnye.....huhu...tp aku blum bersedia nk bg jwpan yg btul2 full package atau pun jwpn yg lngkap)

Tp...entri kali ni bukanlah aku nk beri jawapan sal2 soklan2 yg korg selalu bg tu.....cume aku nk kongsi bout my beloved frens in da hole worlddddddd!!diorg la yg selalu bg aku the truth meaning bout frenship....sebelum ni aku tamo kongsi ngan korang...sebab aku x nk over expose kan diorg ni.....mane la tau..tibe2 aura -(•÷[kUciNg]÷•)- melanda secara tiba2..ataupun jd market killer lepastu
:pandaGeli_27:

Okey......1st -(•÷[kUciNg]÷•)- yg aku nk expose adalah........................
.

.

.

.

.

»-(¯`HENSEM´¯)-»


Korg tgok.....blum pape lg da di'market'kan -(•÷[kUciNg]÷•)-aku ni....
yg nilah yg palingggg aku sayang....bkn sebab kehenseman dia yg sering kali menambat hati ni...tp...sentimental value yg ade dlm dirinya....-(•÷[kUciNg]÷•)- ni...arwah UMI (besfren mak aku..mrgkap mak angkat aku)sebelum dia meninggal....dia hadiahkan-(•÷[kUciNg]÷•)- ni pada aku....
:mHaha:

korg nk tau...mak aku penah buang dia ni tau...kt TC(teluk Chempedak) belive it or not...!!dia balik semula...aku x tau r dia jln kaki ke.....tumpang org ke...naik teksi ke....book flight ke...Allah Hu Allam...family aku semu x ksah dia ni ade ke tak.....tp..bg aku...dia balik semula...sebab dia tahu.....AKU SAYANG DIA......
.

.

.



»-(¯`BEAUTY´¯)-»



Tgok nama pun dah tau mesti dia ni Heroin kepada abg gantang kat atas tu.....ye la...arwah umi aku bg sepasang...laki bini.....tp..laki bini pun...tiap kali beranok...msti seko pun dop ikut rupe paras hensem...kekeliruan dan kekonfiusan aku seketika....
ni r anak2 dia.....skg da beso dahhhhh....cume pic jer xdek......(psttttt:ade gaya hensem tak) erkkkk!!

.

.

.

.

»-(¯`MIMI´¯)-»

Tu dia....dia ni kalo bergambar mmg relax sket.....hehe...tua dah dia ni....bpe thun ekk......masa abg aku ting 3 ke 4.....abg aku kutip kt mane tah.....skg abg aku dah kawen...ade ank nk msuk 2 dah.....ngeh2...da tua n da dop berdaya dah.....dia ni pnh jd hero dlm rumah ni...pnh lwan ngan ular tedung yg x malu msuk umah..x jemput pun main msuk je.....Tgok kt sni...dah tau...bertapa berjasanya-(•÷[kUciNg]÷•)- ni pada aku dan family aku... sayammmmm bangatttt sama kamoooooo...!!
:pandaGeli_09:
.

.

.

.

.

»-(¯`MAIKEL´¯)-»Comel kan dia.......ni la satu2nyer-(•÷[kUciNg]÷•)- yg seringkali menambat hatiku......tp...x bape nk geng sgt....sebab dia ni jarang ade kt umah...blik time mkan jerrrrrr!!!!!(tgok bdan da tau kan)dia ni jugak kucing kesayangan mak aku.............kalo time mak aku bg mkn...dia ni siap duk dlm tutupsaji(penutup mkanan tu) lg.......x bagi-(•÷[kUciNg]÷•)- lain klepet mknan -(•÷[kUciNg]÷•)- dia.....
:mWekk:
.

.

.

.

»-(¯`KELLY´¯)-»

whaaaaaaaaa......aweks yg paling cun dalam umah ni.......tahap Miss Universe ni tau......-(•÷[kUciNg]÷•)-kesayangan aku gak ni........tido sesame sokmo...nama dia ni pun...sempena dengan lagu Because Of You ngan Behind this Hazel eyes tgh topppppp dan meletup mase tu!!dia ni lembut ngat...suke jerit2...kalo org kacau dia...mmg menjerit2 la......pgil aku r maknenyer tu...biasenyer afiQ(adik aku) r yg biasenyer wat serabut ngan bolok dia kt-(•÷[kUciNg]÷•)-kesayangan aku ni.....dapat penampo dua tiga das...baru x kaco dah
:pandaGeli_32:
.

.

.

.

»-(¯`RIBY´¯)-»
kecikkk je dia....antra -(•÷[kUciNg]÷•)-2 yg terbantut kt malaysia ni...hehe...nmpok jer mcm ni....tp jande anok 3 dah ni.......wawawa.....korang pernah layan cerita Aku Telah Jatuh Cinta x...yg heroin dia Agnes Monica a.k.a Riby tu...haaaa......msti da dpt tau dr mane aku dapat nama dia ni......wink2
:pandaGeli_31:
.

.

.

.

.

»-(¯`SYASHA´¯)-»
cun gak kan aweks ni....tp belagak sket....demand yg amat.......!!kalau org nak main ngan dia...laju jer msuk bilik...kononyer bukan taraf dia la kite ni....wtf!!hehe......tgok....camne aku x kata-(•÷[kUciNg]÷•)-ni pun mcm manusia.......yg cantik2 semua dididik tuk jd deman ngan haigh taste...yg huduh plop....ah...x sngup aku nk abiskan ayat ni........ tp tetap-(•÷[kUciNg]÷•)- aku....sayang tetap sayang....name dia pun cm demand2 sket kan...erk!!(bkn aku bg....abg aku...)hehe
:mKorek:
.

.

.

.

.

»-(¯`SPORT´¯)-»

hik2...comel tau dia ni...adesss..indu plop nk g main...(break jap ah)
sambung blik : nama dia ni sempena bdn dai yg tompok2 cm bola tu....huhu..lgpun...dia ni aktif tau...nk tgkp pic dia ni...punye r susah.....!!ni pun...lepas da penat main...baru r reti penat...duk diam2.......comelll tau dai ni....emmmm...(break lg skali r)
:mGelak:

.

.

.

.

»-(¯`RAIN´¯)-»

dia ni adik bradik ngan si sport tu.......huhu...comel gak dia ni.......nalak n lincah..........adessss...indu gop nk g main ni........brb jap r....

:pandaGeli_13:
.

.

.

.


»-(¯`ORIX´¯)-»

abaikan sport tu ekk...pic dia ni sensorg tadop plop......hehe...xpe..nanti kakak ambil pic drift sensorg ekk..name dia ni drift sempena ngan dia ni suke sgt lari laju2 pastu break mngejut...hehe..........sian mucuk2 kakak ni.......comel gak dia ni....adess...indunyer....(brb balik r)sayammmmm...tgu kakak
:pandaGeli_14:
.

.

.

.


»-(¯`CADBURY's FAMILY´¯)-»


sweetttt family......mak dia tu name cadbury....anak2 dia r tu....yg wane putih tu...kutip tepi jalan...siannnn...mak tadop...boh tadop....tp...cadbury layan budak tu macam anak sndri jer....ank2 kandung cadbury pun oraittt jer main ngan yg putih tu....malu r kt manusia yg wat prgai mcm bwg putih bwg merah tu....wtf..!!
:mKipas:
.

.

.

.

.


»-(¯`SHINBEI´¯)-»
hik2......comel dop......br pas rendam klorok-(•÷[kUciNg]÷•)- ni.......huhu.........baik jer dak ni....(anak sapa la ni)lg satu...dia ni cm agresif skit...suke lari2...pastu gesel2 kt kaki org...huhu....x penah penat pun dia ni......ambik pic ni pun..mase dia tgh tido......(syhhh....biarkan dia tido...jgn kaco...terajang kang)
:pandaGeli_05:

.

.

.

.

»-(¯`CHUKY´¯)-»

cam piret x...sian...cacat..mata sebelah jer...isk2...n nk tau.....-(•÷[kUciNg]÷•)- ni ayah aku kutip lepas kena langgor kreta....mase tu dia pregnant tau.....mlm kena langgar....esoknye dia keguguran.....sian sgt!!aku ni xpyh ckp r...bengkok2 mate nangis.............wuaaaaaa..............
:pandaGeli_21:
.

.

.

.

.


<º))))><.·´¯`·.THE CANDID¸.·´¯`·.¸><((((º>



<º))))><.·´¯`·. THE END .·´¯`·.¸><((((º>

2 comments:

eiffelz said...

baca entry ni buat aku terpikir... cat nih sebenarnya spesis kucing ke manusia.. ehehe ramai btul family kucing dia.. comel2 plak tu...

kuching_syiam said...

epe....haku ni mnusia sejati la wehhhhh....tadop plop ikon gelak gulin2(tgh gelak ni)