Friday, October 3, 2008

My Baju Raye.......hikhik.....

:mRempit: Aku sudah kepulangan...........................hehe......pe macam semasa ketiadaan ku...ade rase kehilangan tak.....tuk pengetahuan kome...aku xley nk go on la with out pc aku ni...so..aku decide..ade rezeki lebih...aku nk beli laptop....kuikuikui...senang..sambil kaco ddol pun buley on9....hikhik........

:puteh_23:Neway raye tahun ni...di Perak(kampung belah mak)...amat tidak mendukacitakan.....hahaha...sebab mmg hapening....so..mmg x menyesal la raye kat sane........sebab before this..aku x suke tau raye kat sane...lgpun....mgkin sebab aku ade 2 options..tu yg aku banyak raye kt Pekan, Pahang (kampung belah Ayah)

Okekkkkk...seperti yang korg tgok kt title post ni...huhu......ni la bju raye aku thun ni......purple gitu..........hik2...da mmg aku suke purple la dol......




:mLove::mKipas::mKening::mHurm:

3 comments:

@LiYaNNuaR said...

uiks... perak tang mana ek??? anyway... salam kenal...

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

huhuhuuuu...
haku pun pepel jua...
Selamat kembali my kitty-kitty CAT...
manyak lindu sama kamo !!!

»-((¯`»pGe46«´¯))-» said...

fewwwwwwwwwwittt...purple la kucen siam nih...

lesong kat pipi tu meh pinjam sat...hahahhaa...

mcm kenai aje henpon tu tapi di mana ya...???

camat ari raya..mahap le tak dpt bertangdang ke village kamo sbb kamo blah awai.. :(