Saturday, September 20, 2008

Hari ini..........

:mNo: Mahap yer....aku ketiadaan mood untuk menghapdet skrg...............kalo aku surf2....jmpe nde yg agak2 ley copy tu....br la aku post...ramai jugak aku keperasanan di shout mix + YM aku.......korg ni cm gelepor je tgok aku xdek......aku ade la dol......cume kurang menyerlah jer.....ade yg ckp aku bwk hati la...aku merajuk la...aku tgh frust la...aku tengah kecewa la..berkabung la....ade jugak yg kate line stremyx aku kena potong...

siak btul mereka2 itu...berkata sedemikian rupe pada aku yg agak comel dan sweet ini
:puteh_2:

:puteh_21:Tapi kan...korang pernah x rase...kt certain2 part dlm hidup korg tu...korg rase...erm...cmne yek nk kabo....erm...cam nothings goes alright...semua cm serba x kena...kdg2 at some point...korg cm lost ngan diri korg sendri...korg x tahu pe yg korang nk..korang x dapat detect pe yg korg rase..korg...erm.....erk..aku masih lg di level posting yg x memboring dan menyedihkan kan...hehe....tp...tulah yg aku rase skg...... Tp arini aku nk post la sikit..nk cerita insiden yg aku rase agak2 kebiolan aku sebentar terkenangkannyer...........

Harini....aku pegi ambik adik aku yg bongsu kt rumah kwn dia....dia ade practise shuffle..korg tau shuffle tu ape...yg cm terkinje2 cm monyet kena belacan tu...Onestly...aku rimas doh tgok...!!(sebab tu adik aku x jdikan umah ni sebagai port rasmi tuk diorg practise...hehe)aku pun selamba la drive menuju umah kwn dia tu.........jauh jugak la.....untuk sampai ke umah kwn dia tu...aku perlu melepasi beberapa traffic light......ha....kt situ la terjadi satu insiden yg agak2 kabur dan blur sikit.....
:puteh_6:
masa 1st trafic light....ye...ade seorang mamat yg hensem disebelah aku...ye...sangat hensem........drive kereta honda wane putih...ye....sangat hensem....pakai kemeja warna putih...ye...sangat hensem......daku terpaku sebentar terlihatkan ciptaan ilahi yg sungguh indah........
:mLove::mLove:

masa aku duk tengah syok2 mencuci mata...maybe dia parasan la kot.....hehe...kami pun sama2 la saling berpandangan.....daku ni pemalu sebenarnyer.....tp..bile org dah pndg2...senyum2...apa lagi yg mampu aku lakukan selain [control ayu] okey.....berbalik pada tajuk sebenar lah......
:puteh_17: mase 2nd trafic light tu lak.....aku dah x pandang dah boy yg hensem tu....myb nk conctrate pada driving kot.....boy tu pun still ade kt sebelah kereta aku.....tgh aku duk layan2 alam...aku terdetik nk pndg boy tu sekali lagi.....okey.....he's freaking me up.....ade tnda soal dlm fikiran ku mase tu....dia ni Islam apakah.......selamba je teguk air coke....depan daku yg berpuasa ni...adesss......
:puteh_4:
then....yg lebih menimbulkan tanda tnya...manakemaluan malu dia..daku yg agak terkejut ni...just wat x tau la......then.....aku pndg sekali lagik...manalah tau...tku2t mata aku ni nk main silap mata ngan aku....yerrrrrr laaaa.....mamat hensem tu minum coke perisa vanilla....dan bertambah lagi tanda soal di dalam fikiranku.....erk...dia minum then senyum pada aku....ape dia rase cm bagus ke hah x pose...erk.......aku kekonfiusan dan kebluran sebentar.....

:puteh_10::puteh_10: then...aku teruskan lah drive & that hensem boy still besides me.........aku x tau mane dia nk pergi...tp...dia still disebelah aku....aku pn cm wat la kesimpulan sendri..maybe dia ni musafir kot........erm...yesssss...but...!!!No la..........plat kereta dia CBG ****...dia org kuantan la.....org pahang............okey2...kesimpulan pertama ku dah aku burn...... aku wat kesimpulan yg baik2 je khas untuk dia.......aku fikir mungkin dia dia sakit........tp....erm....cm x logik la..............muke x mcm sakit pun....then...xkn sakit smart cmtu sekali...n x kn sakit nk drive gak.................
:mHantuk::mHantuk:
aku yg ala2 blur ni pun fkir...erk...dia ni..laki + ppuan ke...dtg bulan...xley puase....ade kemungkinan tau......lagipun dia tu hensem sgt....muke pun bersih licin je...cm akuperempuan..tp...isk...mustahil lah.......!!
:puteh_9::puteh_9:

Okey2....sebab u hensem...i sangup pkir bnyk2 kali wat kesimpulan yg baik2 just for you.....mungkin dia ... mungkin ... erm... kemungkinan......sebenarnye..tiada kemungkinan yg baik2 ley aku fikir.........aku cume ley ckp......Selamat Hari Raya...lagipun kubur masing2....aku pedulik ape......erm....lagi 1...nape ko lempi sgt x mntk no FON aku hah.......

:puteh_28::puteh_28:

3 comments:

»-((¯`»pGe46«´¯))-» said...

so kesimpulannya..wahai cik kucen..

bak no fon plz... (bg pihak mamat ensem tu)

hahahhaa...

sharksuke said...

hahaha..
sungguh hensem mamat tue ek..
adakah daku yg dimaksudkn??

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

muka hensem pagai buruk watpe?
moga mamat tu menemui hidayah dari yg Maha Esa suatu hari nanti...
Amin !!!