Monday, January 12, 2009

Terrorist not allowed!!
ISRAEL TERUS MENGGANAS... Kekejaman Israel terus memuncak apabila serangan udara yang dilancarkan sejak minggu lalu mengorbankan lebih ramai orang awam dan kanak-kanak tidak berdosa. Dalam serangan terbaru Israel di bandar Gaza semalam, seorang komander Hamas, nizar rayyan bersama lapan anak mereka terkorban.Bernama

* Sekurang-kurangnya 1.5 juta penduduk Palestin di Gaza kini berdepan situasi kemanusiaan yang semakin membimbangkan berikutan serangan berterusan oleh tentera Israel ke atas wilayah itu.

* Khutbah Jumaat yang diedarkan oleh Jakim di masjid seluruh negara menyeru umat Islam melaksanakan enam tindakan antaranya, memulaukan barangan syarikat yang ada kaitan dengan Yahudi.

* Pergerakan Pemuda Barisan Nasional umum Tabung Barisan Bertindak Menentang Keganasan Israel sebagai bukti simpati dan kesungguhan negara ini membantu rakyat Palestin.

* Penduduk dunia menyertai protes antarabangsa bagi membantah serangan Israel ke atas Genting Gaza yang genap seminggu semalam serta mengutuk tindakan Amerika menyokong sekutu rapatnya itu.

1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)