Tuesday, October 21, 2008

muke slebet not allowed

:pge04::pge04: Ye......cit kucin yg comel dan tiut ni hapdet.....jgn nk wat muke slebet depan monitor korg yg x berapa nk bagus tu:pge03::pge13:aku hapdet ni sebab nk tolong kwn aku yg dah bape kali alert kt shoutmix aku tu....n bape kali buzz YM aku yang dah semakin jarang aku on:pge52::pge52:...okekkk....

To Mie...Ko r sebab utama aku hapdet ni okekkk...n maybe ape yg aku hapdet ni aku ley kongsi ngan kwn2 yang bnyk jgk aku nmpk kat umah diorg...erm...macam...erk..aku kelupaan lah...sila wat kawad cam kt comment box pasni okeyh.....macam ade setengan umah tu...aku suh diorg pm aku...aku nk tolong ajor...hampeh..:pge21::pge21:semua pakat bagi password n email masing2...suh ako watkan:pge22::pge22:nasib la keturunan aku ni semua baik2:pge40:sentiasa tolong menolong:pge40:dan manis2 semuanya:pge40:...korang jgn nk wat muke slebet lagi okekk....:pge03:ako ade password & email korg....jgn sampai aku berniat jahat:pge44:dan membuat onar dalam blog kesayangan korg tu:pge47::pge48:

Okeyyy.......korang penah x bile wat muke x malu selamba jer masuk umah org tanpa beri salam atau mintak izin:pge49:then...sedang korg syok2 usha mnda2 yang boley diklepet....(sebenarnye ni perangai sebenar cit kucin)tibe2 korg nampak kt posting2 diaorg...emot diorg seakan2 terkurung:pge42::pge20::pge19:faham x...ke bila dah nk raya Depavalli ni...korang da x faham bahasa ibunda:pge19:...:pge48::pge48::pge48:okekk...siyes la skit....:pge21:

:pge40:ha..ni adalah salah satu pic yang iklas di'edit' oleh cit kucen yg comel ni:pge40:
walaupun tanpa segan silu aku telah kelupaan meletak error untuk memudahkan kefahaman korg semua:pge48::pge48:

okekk...tgok pic tu betul2:pge21:jgn banyak main:pge21:tengok pakai mata:pge21:bukan pakai kelapa lutut:pge21:kelapa:pge42:indu bangat sama kelapa:pge35:apa khabar kamu disana:pge35:harap baik dan sihat2 saja:pge61:okekkk....sambung balik sesi pengajaran kita...:pge04::pge04:korang nampak tak pic monyet tu...dia ade border kan...cm terkurumg gtu....nmpak x:pge19:

korang jgn sesekali salahkan cit kucen yg comel ni sebab x letakkan error(anak panah)..nmpak akibatnya kalo kome semua salah kan ako
:mBom:
amaran okekk........:pge48:
korang nampak x ni???!!!:pge49:
sapa yang x nampak..monyet2 ni dengan suka hati dan ikhlasnye sedia berkhidmat untuk cit kucen
:mGergaji:

erm...ape yang aku merepak ni..ape ni...ape ni......blog kuchingsyiam bukan tempat yang sesuai untuk sebarang aktiviti keganasan dan x bermoral okeyy:pge02::pge03:sesiapa yang nk wat vandalisme...g main jauh2:pge21:pantang keturunan aku:pge01:

okey...ni adalah step2 yang korang kena ikut untuk menyahkan border yang x cun lansung tu dari umah korang.......ikut step by step okeyyy.......:pge60:

:pge30:step ke-1
:035:sudah semestinya log in dalam blogger.com tu:pge47::pge47:
(apesal cit kucen bnyk main ye....:pge37::pge19:mungkin kelaparan perut kot:pge48:abaikan:pge08:)

:pge30:step ke-2
:035:gi kat edit HTML

:pge30:step ke-3
:035:Tekan ctrl+f (ni adalah fungsi untuk find, memudahkan pencarian specific text dlm coding)

:pge30:step ke-4
:035:type .post img / .entry img
(kebiasaannya pakai post or entry je, kalau xdpt cuba carik yg berkaitan ataupun just taip border...insyaallah...kalo pembikinan blog tu pakai duit halal....ketemu ka kamu):pge47::pge47:

:pge30:step ke-5
:035:nanti akan jumpe lebih kurang mcm nie, statement tu dlm square brackets {}. nie contoh je tau.....
(ingat.....setiap blog...coding berlainan......so..kalo x jmpe coding cm kat bawah ni...iras2 pun xpe....)

.post img
{
padding: 6px;
border-top: 1px solid #ddd;
border-left: 1px solid #ddd;
border-bottom: 1px solid #c0c0c0;
border-right: 1px solid #c0c0c0;
}

:pge30:step ke-6
:035:Korang nampak border2 yang dah aku bold n warnekan tu........ha...then...nmpak x code ni :1px solid #ddd;...ha..ni lah anasir2 yang membawak virus xcun masuk ke dalam blog korang semua.......so.......ringankan jari jemari korang dengan menukarkan 1 px tu kepada 0 px......cube try skang...sape yang gagal tu.........tidak bermakna gagal selama-lamanya.......renung2kan dan selamat beramal yer.....

setel dah.:pge60:pasni x post dah kot...melainkan lah ade plak makhluk tuhan yang x seksi lansung mintak aku ajar bnda yang aku boley ajar.:pge21::pge21:ni je kot cara pendekatan aku dengan korang semua:pge38::pge39:huhu....okekkk...see u in next episod:pge12::pge12:salam:pge61:

Teruskan mengemas blog korang sehingga cun dan agak2 ley lawan blog aku ni
:pge41:


4 comments:

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

lawa pe?
emot kuning yg bawah skali ni pun kelabu asap je....
kuhah kuhah kuhahhhhh....

×÷·.·»BèCå_$åK†i«·.·÷×™ said...

cat....kembali ngepos...suka2...cat pasni g jawab tag dr nes plak k..huhuhuh

»-((¯`»pGe46«´¯))-» said...

good tutorial...
but too many bla bla bla...
keep blogging...
i always wait 4 ur post...
dont quit...
plz...

MieAmor♥ said...

ouh aku sungguh tharu aku adelah sbb utame ko hapdate.. lap u cat! muahss!! aku nk terai test plak jd ke x yg ko ajo tuh