Tuesday, September 9, 2008

To : »-((¯`»pGe46«´¯))-»

alkisah nyer la.......Pada suatu hari..seorang kucing nk g la jenjalan ke blog2 org ni....(biasela...sebagai seorang blogger yg berdedikasi..kena la rajin2 ziarah menziarah......kalo x....aku xkn dapat award blogger mesra tu:pge40:hehe.....aku kesinggahan ke blog seekor manusia yang mengaku dirinye kucin parsi:pge47::pge47:setelah haku menelek2 postnyer...aku dapat wat 1 rumusan tentang drinya sekarang:pge36:tp...xley kasitau r:pge48:sedang asyik haku membelek2 post entri nyer...aku nmpak la satu en3 yg aku mmg suke donload secara laju2....iaitu emotnyer....:pge39:dengan selamba...aku mengklepet la skripnyer tanpa rase segan silu seperti aku mengklepet emot2 n3sl0 sebelum ni...:pge47::pge47::pge47:tapi...............................:pge13:

Pada hari Selasa Bersamaan 8.19 AM..ade org leave comment kat entri aku:pge42:dengan perasaan anginnya......:pge47::pge47: <---masih boleh lg gelak...sb haku x takut lngsg:pge48::pge48:

Ikuti Perbualan Kami :
Blogger »-((¯`»pGe46«´¯))-» said...

hurmmm...
takde nak komen pe..
camat posa...
1st time komen post kat blog nih...
cuma...

[dgn perasaan angin (memain)]**
kenapa guna my script tak bg royalti?nak kene babap ni...hahahahaha...ok TQ 4 using it :">
kem slm kat klapa lembut k :D <--yg ni penting sekali ni

September 9, 2008 8:19 AM


Blogger »-(¯`CAT´¯)-» said...

ah...tidakk...x sangke tuan skrip akan msuk sni :gelak guling2:

September 9, 2008 8:22 AM



Blogger »-((¯`»pGe46«´¯))-» said...

amboi....
tak sangka ek...
bak royalti meh2 bg...
wakakakaka

:pge14::pge14::pge14::pge14::pge14::pge14::pge14::pge14::pge14:

itulah perbualan kami....(terpaksa dipadam...terdapat kesalahan pemahaman sikit):pge47::pge47:

Xpelah.....aku redha ketentuan-Nya....mmg da nasib seorang kucing comel akan seringkali dizalimi oleh seekor manusia.......:pge47::pge47::pge47:

Kepada Blogger2 Semenanjung Malaysia + Sabah Serawak...kalo ade yg berminat pade emot ala2 YM ni..sila boot laju2.....eh:pge42:silap plak:pge47:sila lari laju2 ke blog sahabat blog ku ini....


:pingu_23:»-((¯`»pGe46«´¯))-»:pingu_23:

Lepas ambik tu:pge21:pandai2 g bank pastu deposit cash kat haku yg merangkap PA P-G-E okey....Semenanjung Malaysia....murah sikit dr Sabah Sarawak:pge47::pge47::pge47:

Pesanan Penaja :Segala kesan sampingan selepas pengunaan produk ini...
sila rujuk pada :

»-((¯`»pGe46«´¯))-»

:pge01::pge02::pge03::pge04::pge05::pge06::pge07::pge08::pge09::pge10::pge11::pge12::pge13::pge14::pge15::pge16::pge17::pge18::pge19::pge20::pge21::pge46::pge45::pge44::pge43::pge41::pge42::pge40::pge39::pge38::pge37::pge36::pge35::pge34::pge33::pge32::pge31::pge30::pge29::pge28::pge27::pge26::pge25::pge24::pge23::pge22::pge47::pge48::pge49::pge50::pge51::pge52::pge53::pge54::pge55::pge56::pge57::pge58::pge59::pge60::pge61::pge62:

4 comments:

]¦•¦[ ♥ ŋ3ŝŁº ♥ ]¦•¦[ said...

aiseh cat...aku ada emot tu..nape ko tak cakap ko nak?
bazir bil letrik tol la ko neh...
ko nak emot mana? meh haku wat kan....dop payoh bayor wit royalti laaa...ko cakap nak emot mana aku tulun ko...he he he

:bluwekkkkk: kat PGE...

»-((¯`»pGe46«´¯))-» said...

cat said:
sehingalah dengan x malunyer P-G-E suh haku wat entri pasal dia <<< :-w :-"

neslo said:
ko nak emot mana? meh haku wat kan....dop payoh bayor wit royalti laaa...ko cakap nak emot mana aku tulun ko...he he he

:bluwekkkkk: kat PGE... <<< :-" :-"


hurmm...its ok...
nice post...take care...
salam [-o<

**jumpa kat YM

»-(¯`CAT´¯)-» said...

pge senstip la...haku dop ahu mentahu..kalo haku tahu drimu itu senstip orgnyer,...akan ku tapis segala kata2 ku...:nanges vs gelak gulin2:

shirarara said...

thanks for visittingggg yeeee! :D
have a nice day
keep in touch dear :)