Sunday, September 7, 2008

Korang nk tau x....

:mGuilty::mGuilty:

ini adalah template yg ke berapa belas ratus da haku tukar......ni la the final...
ni bukan ape yg aku nk beritahu.....

aku suka template ni sebab aku mmg suka kucing
ni bukan ape yg aku nk beritahu.....

template sebelum2 ni...aku suke...tp...ade jer certain2 part yg aku x suke...
ni bukan ape yg aku nk beritahu..

template2 ni wat aku sikit mereng dan nyaris2 sewel...
ni bukan ape yg aku nk beritahu..


:cinonet_07::cinonet_07:

ape yg aku nk beritahu...template aku ni cume cun biler bukak dgn mozilla jer...nape ha!!!!!

:cry:Aku x suke la camni........!!!!!!:cry:
:mCry:

p/s : to otai2 blog yg tau cmne nk setel this f**k problem...sila leave comment yer...

:cinonet_48::cinonet_48::cinonet_48::cinonet_48::cinonet_48:

7 comments:

Putri Mie said...

maap las yer.. xdpt den nok nolongnyer.. den pum nuntut ilmu dgn aok.. :gilak:

»-(¯`CAT´¯)-» said...

dop ahu wakpe tgal coment :antuk pale dinding:

sharksuke said...

huhu..
makin comel ler page dia pasni..
mn banner aritu.
x jadi jugak ker up.

»-(¯`CAT´¯)-» said...

banner artu x ley pkai la:(( nanges selok dah ni:((

desbliss said...

saya bukan otai tapi mahu komen juga...:nak berlagak pandai jap: tucen, aok ejas jea skript tu..isi lam tu camni < br > blissensembilebgntdo< b > ;no repeat.
sekian tips memandai kita kali neh..

p/s : pape pon...congrats wat tucen kerana bersemangat menaik taraf blog ini menjadi semakin cantek..:huhuhu: template yg neh cantek...pujian ikhlas dr hamba wahai tucen..

desbliss said...
This comment has been removed by the author.
»-(¯`CAT´¯)-» said...

mekaseh blisss....haha..ni last once..nk tuka baju..tgu raye thun depan