Sunday, September 14, 2008

Jasamu Ku Kenang...

:Angel02:
Arini nk ucap thanks pada somebody n someone yg penah berbudi pada tanah ni...cewahh!!Arini baru berkesempatan...lgpun xnk kongsi benonyer...takut de org klepet......haha!!Tadop award pun....just nk promotkan korg pnye hasil kerja je......Sweet...!!Trust me.....!!


:mLove: Somebody ---> Nyor-Lembut : Kelapa-Nyor

Mule2 aku takut tau nk tnye dia pasal blog2 ni....xtau la kenapa..mybe sebab dia ni terer sgt kot...sampai aku rasekan sguh kerdil diri ini...hingga x layak tuk tnye pape...haha...tp andaian ku nyata terpesong + meleset......Nyor sweet la....baik...x kedekut ilmu.....huhu...siap ade bg aku pesent lg.....cewahhh!! sebab tu Nyor-Lembut dapat penghargaan...ade name dia dlm post aku.....sebab dia ade berbudi pada tanah haku ni.....

Chek This Out!!

(Klik Untuk Tumbesaran Objek)

yeahhhh!!tu dia...Banner tuk template 2 column aku satu mase dulu....pakai jap jer..lepas aku nyer template jahanam sebab....kenapa tah..terrlalu detailed la mnda alah tu.....hehe...Neway..sweet kan...Nyor-Lembut la yg wat ni.....tau2 jer aku aku ni mmg suke kucin2 ni.......Thanks Alot....!!

:mLove:Someone ---> Shak : Sharksuke Rulez

Aku tau dia reti wat banner pas duk mencampak kat blog dia lah...haha.....tgok la hasil kerja tgn dia........sweett......ade plk muke aku kt stu..bertmbah berseri

Chek This Out..!!

(Klik Untuk Tumbesaran Objek)


Malu plak ase nk tunjuk baner ni...hehe...neway...mekaseh yer shak...nti banjer cat Mc'd key.......haha!!dia yg wat tuk haku.....dia lak kena bnjer.......pe pnye kucin la haku ni.....tgok...ade pic kucin siam la.....alahai.......sayang la banner ni...tp x ley nk pkai..pe kena tah template aku ni......Thanks yer..........so swetttt.......!!

:Angel09:
For Someone & Somebody :
Jasamu Dikenang...Thanks..!!

4 comments:

sharksuke said...

jasamu dikenang jugak ila..
same2 jer kita.
weeeeeee~
kim salam kt hensem ek.
heheh

Kelapa Nyor said...

terer??? itulah perkataan yang wat aku nk tergelak guling.. ko slh org nicat.. adeh la. :gelakgulung2: lak.. tukar posisi... eh cat.. muke koi ni muke ketat ke??? smpai begitu takut anda padaku..

»-((¯`»pGe46«´¯))-» said...

tahniah kepada cit kepala and cit shak...

nanti ada masa aja aku n buatkan banner aku lak..hahahhaa...

kepada cit kucen...namo nakal2...
nanti i lap u :malu:

••·.·¬¬ [C] [A] [T]¬¬ ·.·•• said...

shak : nti ila kem salam keyh..huhu....

nyor : erk...x la...dulu la..mase lum knal tu.....skg laen dahhh.......

p-g-e : nk tukar banner lg...skg da cntik da lah........